BKS' miljøpris 2018 til Finsland skole

Vinneren av Barnas kommunestyrets miljøpris  ble valgt allerede på møte i januar, men først tirsdag 10. april var den offisielle overrekkelsen.

Valg av vinner

Ordfører Johnny Greibesland overrakte prisen til Tuva Helleren og Mathias Egeli, som er Finsland skoles representanter i BKS.Ungdomsleder Dejan Vasic forteller om valg av prisvinner og overekkelsen:

På møtet 23. januar stod flere saker på dagsorden, men det som skulle ta mest tid var gjennomgangen av søknadene som hadde kommet inn til miljøprisen 2018. Tre skoler hadde søkt: Finsland, Tunballen og Rosseland.

Søknadene skulle si litt om hvorfor akkurat de fortjener årets miljøpris. Miljøprisen handler ikke bare om natur, gjenbruk og kildesortering, men også om skolemiljøet, trivsel, aktiviteter, mobbing med mer.

På bildet ser vi ordfører Johnny Greibesland som overrakte prisen til Tuva Helleren og Mathias Egeli. De to er Finsland skoles representanter i BKS.

Gode søknader

- Representantene i BKS var enige om at alle søknadene var gode, og de skulle ønsket at alle kunne få prisen, men det måtte velges én vinner. 8 av 8 representanter var til stede og med dette antallet lå alt til rette for et rettferdig valg ved skriftlig avstemning. Den skolen som fikk flest stemmer var Finsland skole.

Vi gratulerer Finsland skole med BKS’ miljøpris 2018. Dere vil få 3000 kroner i premie til å fortsette med det gode arbeidet.

Offisiell overrekkelse

Tirsdag 10. april var det selveste ordfører Johnny Greibesland som stod for den offisielle overrekkelsen av prisen på Finsland skole.

BKS’ representantene fra Finsland skole Tuva Helleren og Mathias Egeli BKS mottok prisen på vegne av skolen.

Elever og lærere var samlet i foajeen, hvor det ble innledet med en tale fra rektor Per-Arthur Romberg Hanssen. Mathias og Tuva leste opp vinnersøknaden og det ble noen ord fra ordfører Greibesland. Det hele ble avsluttet med en skikkelig applaus og fotografering.

Det var utrolig gøy å se gleden i alle barna når de fikk besøk på skolen. Det er heller ikke hver dag ordføreren kommer på besøk. Vi er takknemlige for at skolen velger å sette av tid til denne overrekkelsen. Det sender kjempegode tilbakemeldinger til alle som sitter i Barnas kommunestyre. Tusen takk!

Hele skolen var samlet i foajeen

Dejan Vasic
Ungdomsleder og sekretær i Barnas kommunestyre

Publisert: 10.04.2018 15:06