Workshop med "ALLEMED" verktøyet 26. august

Ny mulighet for lag og foreninger til å være med på dugnad for å få med flere barn og unge i fritidsaktiviteter

Bli med på dugnad!

Songdalen kommune ønsker alle lag og foreninger som har aktiviteter for barn og unge velkommen til en ny kveld med fokus på hvordan å gi alle barn og unge gode muligheter til å delta i fritidsaktiviteter. Vi håper at mange frivillige, trenere, ledere og andre i lag og foreninger vil delta.

Når: Mandag 26. august kl 18.00

Hvor: NODEN, ungdomsklubblokalene i 1. etasje, Songdalsvegen 48

Meld deg på ved å sende en e-post til SLT-koordinator Lene Mordal: lene.mordal@songdalen.kommune.no

ALLEMED

ALLEMED er et enkelt og glimrende verktøy som skal gjøre det lettere å inkludere alle barn og unge i fritidsaktiviteter uavhengig av familiens økonomi.

ALLE MEDVerktøyet brukes til å skape diskusjon og finne ut hva som kan gjøres for å få alle med.

ALLEMED er laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU). NDFU er et bredt fellesinitiativ bestående av norske frivillige organisasjoner, fagmiljøer og foreninger.

Se gjerne filmene som ligger på www.allemed.no

Støtteordning

Det er både økonomiske og praktiske virkemidler for å flere med på. Trenger din klubb ekstra midler for å få med alle på faste aktiviteter, turneringer eller turer har kommunen for andre årete en støtteordning for slike tiltak. Neste søknadsfrist er 15. september. Les mer her.

Publisert: 16.08.2019 10:18
Sist endret: 16.08.2019 13:13