Endringer i kommuneledelsen

Rådmann Kjell A. Kristiansen søker studiepermisjon i tre måneder og Arild Andresen blir etter planen konstituert som rådmann fra 24. oktober.

Teknisk sjef, Stein Erik Watne, blir kommunalsjef teknisk mens Harald Hinna tar over som teknisk sjef. Alle disse utnevnelsene er midlertidige som følge av sammenslåingsprosessen.

Dette var noe av det som kom frem på et informasjonsmøte for ansatte på rådhuset mandag morgen.

Rådmann Kjell A. KristiansenHektisk fase i nye Kristiansand

Rådmann Kjell A. Kristiansen meddelte at han har søkt studiepermisjon i tre måneder for å oppdatere seg på personal og organisasjonsledelse gjennom aktiv deltakelse i sammenslåingsprosessen i en hektisk fase.

Arild AndresenI mellomtiden tar assisterende rådmann og økonomisjef, Arild Andresen, over som rådmann, forutsatt kommunestyrets godkjennelse i møte 24. oktober.

Endringer i ledergruppen og teknisk

Stein Erik WatneHarald HinnaTeknisk sjef Stein Erik Watne  (tv) blir kommunalsjef teknisk mens avdelingsleder Harald Hinna tar over som teknisk sjef.

Sistnevnte endringer trådte i kraft 1. oktober.

Publisert: 02.10.2018 13:52
Sist endret: 02.10.2018 15:06