Flott innsats av løypeutvalget til IK-Våg

Løypeutvalget har merket flere turstier i Songdalen etter nasjonal merkestandard.

Merking

Dugnadsgjengen ved en av de nye kloppeneFolkehelsekoordinator Gunhild B. Lislevand i Songdalen kommune forteller at løypeutvalget selv tok kontakt og tilbydde seg å merke turløypene på Songdalens side av kommunegrensa.

Kommunen har fått tilskudd fra Gjensidigestiftelsens turskiltprosjekt til merking av løypene.

– Løypeutvalget har merket og skiltet Hellersvann rundt, Grundetjønn-løypa og Tyskerstien (på vår side av kommunegrensa) etter nasjonal merkestandard. De har også laget og satt opp seks nye klopper, samt en ny informasjonstavle oppe på Brurliheia, forteller Lislevand. Hun er full av lovord om karene som har stått på og utført en glimrende jobb på dugnad.

På bildet ser vi dugnadsgjengen på en av de nye kloppene.

Turene på ut.no

Skilting av løypelagetNettstedet UT.no som drives av Den Norske Turistforening, har turforslag for hele landet. Dette er et fint sted å begynne når en skal planlegge turer.

Eyvind Danielsen i Songdalen kommune har publisert de merkede løypene i Songdalen. Her finner du beskrivelser og masse bilder fra turene.

Hellersvann og Grundetjønn er er også beskrevet i turheftet "10 turer i Greipstad – 5 turer i Finsland".

Vi håper du lar deg inspirere til en tur i de nymerkede løypene. God tur!

Publisert: 03.12.2018 13:39
Sist endret: 03.12.2018 15:16