IL Framsteg fikk Songdalen kommunes kulturpris 2018

Lørdag 23. november ble prisen delt ut under lagets markering av 100 års jubileet.

Markering av 100 års jubileum og utdeling

Lørdag 23. november markerte IL Framsteg at det er 100 år siden laget ble startet. Det ble feiret med taler, underholdning, kaker, blomster og gaver.

Odd Arild Tønnesland og Ruben Finsådal ledet kvelden fra scenen

Kvelden ble styrt gjennom en egen vri av tv-programmet Senkveld, ledet av Ruben og Tønnes. Vi fikk servert mange historer fra de ulike gruppene og idrettsgrenene IL Framsteg har. Både prestasjoner og morsomme historier ble delt fra scenen.

Kulturprisen 2018

Varaordfører Jan Erik Tønnesland ble invitert opp i sofaen, og hadde med en gave fra kommunen i forbindelse med jubileet. Det ingen fra IL Framsteg visste om, var at han hadde en overraskelse til på gang. I forbindelse med jubileet har kultur og utviklingskomiteen valgt å gi kulturprisen til nettopp IL Framsteg. Styret for laget ble kalt opp på scenen og mottok prisen med diplom og kunstverk.

foto: Anne Lise Riseng, Søgne og Songdalen Budstikke

Odd Arild Tønnesland (konferansier), Ruben Finsådal (leder i IL Framsteg og konferansier), Frank Finsådal (styremedlem), Hilde Undheim Fuskeland (styremedlem), Ole Bjørn Hærås (kasserer), Lise Roland (styremedlem), Hege Kruse (nestleder), Kulturkonsulent Ane A. Seljeseth og varaordfører Jan Erik Tønnesland.

Markert kulturbygger gjennom mange tiår

IL Framsteg er en klubb med en god bredde i tilbud av idrettsaktiviteter både for ung og gammel, for de som liker seg best inne og de som vil drive uteaktiviteter. Engasjerte foreldre, ledere og trenere gjør en stor innsats for at folk i Finsland kan drive med idrett. I 100 år har de gjort en innsats for et aktivt idrettsliv, og lagt til rette for mange gode opplevelser og prestasjoner. Det er laget hoppbakke, fotballbaner, lysløype og nå er snart et nytt uteanlegg på plass. Det er både barneidrett, fotball, håndball, badminton og aerobic i timeplanen, og det foregår noe hele uka.

Kultur og utviklingskomiteen har bestemt at IL Framsteg vinner Songdalen kommunes kulturpris i 2018. Laget markerer 100 års jubileum i 2018 og har vært en markert kulturbygger gjennom mange tiår.

Pris

Kulturprisen - kunstverk av Gro SuvatnePrisen er et kunstverk laget av kunstneren Gro Suvatne. I tillegg får de et diplom som viser at de er vinnere av Songdalen kommunes kulturpris 2018.

Songdalen kommune har siden 1987 delt ut kulturpris hvert år for særlig fortjenestefull innsats innenfor rammen av det utvidede kulturbegrepet. Her kan du lese mer om retningslinjene for prisen og se listen over tidligere kulturprisvinnere.

Bildegalleri

Jan Erik Tønnesland, varaordfører, ble intervjuet i sofaenOdd R. Jørgensen hadde tegnet bildekollage og fortalte historier fra håndball

Publisert: 23.11.2018 12:11
Sist endret: 26.11.2018 10:08