Inviterer til Forskning-, utvikling- og innovasjonsdag

22. oktober blir en dag med søkelys på forskning, utvikling og innovasjon i Songdalens helse- og omsorgstjenester.

Velkommen

- Vi ønsker  alle interesserte velkommen til Greipstad Menighetshus 22. oktober kl. 08.30 - 15.00, sier Elisabeth Holen Rabbersvik og Kamilla Steinsvåg ved fag- og utviklingstjenesten i kommunen.

De har laget et innholdsrikt program og invitert foredragsholdere fra øverste hylle.

Mellom annet kommer eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen (FrP) og fremtidig rådmann i nye Kristiansand, Camilla Dunsæd.

Representanter fra akademia, Friviligsentralen, Fellesrådet og administrasjonen i kommunen vil også fortelle om samarbeid og utviklingsarbeid.

Bindende påmelding

På grunn av lunsjservering er det bindende påmelding til: camilla.bergli@songdalen.kommune.no tlf. 38 18 37 50 eller 907 69 793.
(Spesifiser gjerne om du er innbygger, ansatt, bruker/pårørende, frivillig, politiker, samarbeidspartner e.l.)

Program for dagen

Her kan du lese fullstendig program for dagen.

Publisert: 12.09.2018 14:14
Sist endret: 27.09.2018 10:09