Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Jentekveld på Noden

30 spente jenter ankommer lokalet, blant dem er Viktoria (15) og Sandra (14) som i dag skal gjennomføre sitt første arrangement som ungdomscrew på Noden.

Viktoria og Sandra har bestemt programmet. Først skal vi spise taco, så kommer Hanne Kro Søborg for å snakke om sex og sånn.

Latteren sitter løst i rommet, det har kommet mange flere enn arrangørene hadde forventet. Flere stoler og bord bæres inn. Mettin og Fredrik fra ungdomscrewet hjelper å rigge til. Gutta blander saft, hjelper å lage mat, løfter og bærer. Så trekker de seg tilbake til ungdomsklubben, og ønsker arrangørene lykke til!

Når vi er ferdige med å spise kommer Hanne. 

Hanne stiller gruppa spørsmål, og gruppa tar stilling til påstanden/spørsmålet.
Om de er enige reiser de seg, uenige så blir de sittende.
- Det er godt å være forelska.
- Bør det være hemmelig om man er forelska?
- Det er lett å si nei, hvis det er noe man ikke vil gjøre. 

Jentekveld er over for denne gang. Jeg snakker med noen av de som har deltatt i kveld, og med arrangørene.

Anna (14 år):  – Det var gøy. Vi lærte masse, koselig med mat og å være sammen. Det var ikke så kleint som jeg trodde. Veldig fin kveld.

Isabel (12 år): –  Veldig gøy. Lærerikt, gøy å kunne spørre om hva vi ville og at vi måtte ta stilling til påstander. Jeg kommer på neste jentekveld også!

Leah (14 år):  – Spennende og gøy med jentekveld. Det var gøy når Hanne stilte spørsmål. Lærte masse nytt, veldig spennende.

Darta (14 år): – Det var kjempegøy. Det var fint at man kunne stille spørsmål og få svar på ting man ikke visste fra før. Jeg kommer lett på neste jentekveld. 

Arrangørene Sandra (14 år) og Viktoria (15 år): –  Det var litt kleint i begynnelsen, men det gikk seg til. Det kom mange flere enn det vi trodde! Til at det var vårt første arrangement er vi superfornøyde. Vi håper det kommer enda flere neste gang og da må vi fikse flere stoler. 

Neste jentekveld er 9. oktober! Velkommen!

Tekst og foto: Ungdomsleder Kaisa


Publisert: 12.09.2019 17:35
Sist endret: 12.09.2019 17:47