Stor økning for kulturskolen

Kulturskolen har økt elevplassene med 50 prosent, fra 140  til 210 plasser.

- Dette kan vi gjøre på grunn av den store interessen for våre tilbud, og en kommune som satser på barn og unge, sier kulturskolerektor Mark Candasamy.

Karusell

Marianne Grødum og fem elever fra FinslandKarusell er et nytt tilbud i høst og har blitt godt mottatt. Her får elevene prøve nesten alle kulturskolens aktiviteter. For tiden har Karusell 35 elever, fem grupper med sju elever hver. To av gruppene har undervisning i Finsland. Tilbudet er gratis og fortrinnsvis for barn fra andre til femte klasse. Det er for tiden venteliste til Karusell.

På bildet ser vi pianolærer Marianne Grødum med en av elevgruppene i Finsland.

Ledige plasser

- Vi har noen få restplasser på dans og film & foto. De som er interessert bør sende søknad snarest mulig for å sikre opptak før jul, sier Candasamy. SEND SØKNAD HER

Restplasser:

• Dansegruppene for elever fra 7. klasse og oppover, med danselærer Irene Ingebretsen.
  • Film & foto for elever fra 5. klasse og oppover. Lærer her er Adrien Le Gall.

Nye lærere

Adrien Le Gall, Irene Ingebretsen og Theun KaoTre nye lærere har begynt i høst. Det er filmskaper Adrien Le Gall, danser Irene Ingebretsen og breakdancer Theun Kao.

Kulturskolerektor mener de  tilfører en helt ny bredde og dimensjon i kommunens tilbud til barn og ungdom.

- De bringer med seg mye engasjement og spisskompetanse fra sine ulike kunstfelt som vi tror ungdommen i Songdalen vil ha stor glede av fremover.

Publisert: 22.10.2018 15:41
Sist endret: 23.10.2018 11:49