Store tilskudd til fiber på Hønemyr og Djupesland

Like over to millioner kroner er gitt i statlig tilskudd til fiberutbygging i Songdalen og Vennesla.

Støtte på over to millioner

Aust-Agder fylkeskommune informerer om bredbåndsprosjekter som har fått støtte i 2018. Deriblant er altså prosjektet fra Songdalen og Vennesla til utbygging i Vestbygda, Hønemyr og Djupesland.

Prosjektet som har 94 støtteberettigede husstander, får 2 020 000 kroner i tilskudd.

Avtale inngås i mars/april

- Vi er i dialog med tilbydere og regner med at avtale inngås i mars/april, sier samfunnsutviklingssjef i Songdalen, Kjell Sverre Langenes. Selve utbyggingen vil ta lengre tid, men fremdriftsplanen blir ikke klar før leverandør er valgt.

Langenes er meget fornøyd over at prosjektet er blant de som har fått aller mest i støtte. Prioritering av støttemidler følger statlige retningslinjer og tar hensyn til kostnadsoverslag og egenfinansiering.

Publisert: 13.02.2019 13:34
Sist endret: 13.02.2019 14:16