Takk for innsatsen og pengene!

Lokal innsamlingsleder for TV-aksjonen, ordfører Johnny Greibesland, takker alle givere, bøssebærere og andre involverte for innsatsen.

Pengene fra årets TV-aksjon går til Care Norge. Organisasjonen skal bruke pengene på å løfte 400.000 kvinner ut av fattigdom i noen av de mest sårbare områdene i verden.

ResultaterResultat

I Songdalen ble det samlet inn totalt 246 774 kroner. For hele landet ligger resultatet på i overkant av 225 millioner kroner.

Songdalen kommune havnet som nummer 14 i Vest-Agder fylke og som nummer 355 på landsbasis. Her kan du se flere resultater fra TV-aksjonen.

Tusen takk til alle som var med

Ordfører Johnny Greibesland har kontrollen sammen med Ragnhild Aasen Thomsen.Ordfører Johnny Greibesland retter en stor takk til alle involverte og givere. I Songdalen var rundt 75 bøssebærere i aksjon søndag ettermiddag. Aksjonen ble ledet fra Søgne og Greipstad sparebanks lokaler.

På bildet ser vi ordføreren sammen med rodeleder Ragnhild Aasen Thomsen.

Se flere bilder fra innsamlingen i bildegalleriet under.

Bildegalleri

Foto: Klara Turid Fidje, Fritidsnytt.

Linda Ingebretsen (10) er klar for å samle inn penger i Finsland.Fra banklokalet ser vi her fra venstre: innsamlingsleder Johnny Greibesland, Anne Brattås Steen, Arild Birkenes, Marianne Aasen, Bjørg Langeland (bak), Astrid Brunvatne og Ragnhild Aasen Thomsen.Det vanket velfortjent kaffe og kake når bøssebærerne var tilbake fra sin runde. Vidar Finsådal sitter klar med bøsser for å sette i gang innsamlingen i Finsland.

Publisert: 23.10.2019 09:26
Sist endret: 23.10.2019 11:10