Urfjell innstilt som direktør for kultur, frivillighet og innbyggerdialog i nye Kristiansand

Påtroppende rådmann i nye Kristiansand kommune, Camilla B. Dunsæd, har innstilt Torbjørn Urfjell som direktør for Kultur, frivillighet og innbyggerdialog.

Torbjørn Urfjell foto: VirkeInnstillingen er gjort i samarbeid med et innstillingsutvalg og skal behandles i fellesnemndas arbeidsutvalg torsdag 28. juni. Arbeidsutvalget har fullmakt til å ansette i denne direktørstillingen

– Vi har hatt en grundig vurdering av samtlige kandidater, sier Camilla B. Dunsæd. – Fem av kandidatene ble kalt inn til intervju og valget falt på Torbjørn Urfjell. Han har en særdeles relevant og omfattende bakgrunn, og vil ha mye spennende å tilføre den nye kultursektoren. Jeg ser frem til å få ham med i toppledergruppa i nye Kristiansand.

Les hele saken på nettsiden til nye Kristiansand kommune.

Publisert: 25.06.2018 14:13
Sist endret: 25.06.2018 14:19