Brenner for barn og unge

Kristin Eidet Robstad har fått rollen som direktør for oppvekst og læring i nye Kristiansand.

Kristin Eidet Robstad blir direktør for oppvekst og læring i nye Kristiansand. Kristin Eidet Robstad blir direktør for oppvekst og læring i nye Kristiansand.Kristin Eidet Robstad er genuint opptatt av å se barn og unge og ønsker å bidra til at hver enkelt skal få mulighet å ha en oppvekst der de blir tatt på alvor og er inkludert.

I likhet med Kjell A. Kristiansen kommer også Kristin fra jobb i Songdalen kommune der hun har vært kommunalsjef for oppvekstsektoren siden 2017. Før den tid har hun innehatt en rekke ledende stillinger blant annet som utdanningsdirektør for fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, hun har vært kommunalsjef for oppvekst i Vennesla og skoleinspektør ved skolekontoret i samme kommune. Robstad holder på med en master i ledelse ved universitetet i Agder og er utdannet adjunkt med tillegg.

Les hele intervjuet på nye Kristiansand kommune.

Foto: Svein Tybakken

Publisert: 12.06.2018 08:44