Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Fornøyde elever i yrkespraksis

Syv elever fra Songdalen ungdomsskole har praksis innen helse i uke 6.

Positive elever fra ungdomsskolen

Malin Vasland på "Loftet"Elevene fra ungdomsskolen er fornøyde med å få sin yrkespraksis innen helse.
- Vi får være med på mye spennende hver dag, og vi har blitt så godt tatt imot av personalet, sier Adriana Samuelsen og Kaja Nilsen. De andre elevene nikker og er enige i det. 

- Helse er en populær praksisplass, og mange ønsker disse plassene, forteller Torhild Kittelsen, som er rådgiver ved ungdomsskolen.

I år fikk syv elever tildelt plass. Celina Olsen og Martine Ommundsen hadde praksis på dagsenteret for eldre, Kaja Nilsen og Adriana Samuelsen var i omsorgsbolig tilknyttet hjemmetjenesten, Malin Vasland var i omsorgsbolig "Loftet" på Songdalstunet, Em Schuff på aktivitetssenteret i habiliteringstjenesten, og Hanne Alvestad var på langtidsavdelingen ved Songdalstunet. 

- Det er så moro med disse unge jentene, sier beboer på "Loftet", Birgit Dybing, og smiler bredt. 

Variert aktivitetstilbud

Det er mange aktiviteter å være med på ved de ulike praksisplassene. Elevene forteller at det er mer trim og aktivitet enn de var forberedt på. Det skjer mye hele tiden, og det er mange tilbud for beboere og brukere av dagsenter og aktivitetssenter.
- Jeg var med med på kjøretur med både "gladbussen" og den nye bussen ved dagsenteret, sier Martine Ommundsen. Turene gikk til Bjelland den ene dagen, og hagesenteret på Møvik den andre dagen.

Når elevene blir spurt om hva de har lært denne uka, svarer de enstemmig: - det å kommunisere med eldre og andre brukere har vært svært lærerikt.

Bildegalleri


Publisert: 08.02.2018 12:03
Sist endret: 09.02.2018 15:33