Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Kulturpris og nyttårskonsert

Kulturprisen 2017 går til Ole Kurt Ugland

Kulturprisen for 2017 går til Ole Kurt Ugland

Kultur og utviklingskomiteen har avgjort at Ole Kurt Ugland er den verdige vinneren av kulturprisen for 2017. 

Utdeling av kulturprisen 2017Ole Kurt Ugland gjør og har gjort en stor innsats for bygda i mange år. Han har vært leder for Greipstad historielag fra starten i 2007 og frem til 2017. Han har lagt betydelig innsats i å samle bygdas foreningsliv og historie for øvrig – og er også nå i gang med nye innsamling og skriveprosjekter. Han har vært bidragsyter og planlegger for flere arrangementer. Ole Kurt Ugland viser et stort engasjement for å formidle historie fra Songdalen. Han har gjennom Greipstad Historielag bidratt til å gi ut flere bøker og årsskrifter, og vært med å skrive, og vært medredaktør for, bøker som "Greipstadgutten som hoppet lengst", "Greipstads 1913-1963", Greipstad idrettslags 100års jubileumsbok. Nå holder han på med et bokprosjekt om Helselaget.

Kulturprisen

kunstverk av Gro SuvatneSongdalen kommune har siden 1987 delt ut kulturpris hvert år for særlig fortjenestefull innsats innenfor rammen av det utvidede kulturbegrepet. Kultur og utviklingskomiteen avgjør hvem som får prisen. Prisen er et kunstverk laget av kunstneren Gro Suvatne. I tillegg til et diplom som viser at de er vinnere av Songdalen kommunes kulturpris.

Her kan du lese mer om retningslinjene for prisen og se listen over tidligere kulturprisvinnere.

Nyttårskonsert

Prisen ble lørdag kveld delt ut under det nye arrangementetet "Nyttårskonsert i Songdalen" som foregikk på Greipstad menighetshus. Flere kulturaktører bidro til en flott kveld med gode musikkopplevelser.


Publisert: 27.01.2018 14:32
Sist endret: 28.01.2018 14:26