Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Meld deg på foreldrekurs!

Har du barn i alderen 0-6 år og ønsker noen verktøy i rollen som forelder? Kurs i Trygghetssirkelen (COS – Circle of Security) starter opp i slutten av måneden.

Familiens hus inviterer til nytt COS-kurs 29. august.

Hva er COS

Illustrasjon av COSAlle foreldre kjenner på usikkerhet i forhold til hvordan man skal møte barnet sitt. Og ingen foreldre er perfekte. Heldigvis! 

Trygghetssirkelen (COS-P Circle of Security© Parenting) er et veiledningsprogram som skal gi dere som foreldre et veikart eller verktøy til å forstå bedre hvilke behov barn har, hvilke signaler de gir, og hva som kan gjøres for å møte disse behovene. 

COS-programmet er basert på de siste tiårenes forskning på hvordan trygge foreldre–barn relasjoner kan styrkes og støttes. Målet er at barnet ditt skal få hjelp til å kjenne seg trygg og utvikle seg på en positiv måte, slik at det står sterkere rustet til å møte utfordringer vi møter i livet. 

Hva gjør vi på kurset?

Kurset foregår i gruppe og baserer seg på et ferdig utviklet DVD-materiell. Deltakerne bestemmer selv hvor mye de vil dele av egne erfaringer.

Når og hvor går kurset?

Kurset går over seks onsdager fra 29. august kl. 15.00 til 16.15. Siste kursdag er 3. oktober.

De ulike emnene i kurset bygger på hverandre, slik at det er viktig at deltakerne forplikter seg til å møte på alle kursdagene. Vi oppfordrer begge foreldrene til å delta, da får dere mer ut av kurset. 

Det er også viktig at dere kommer uten barn!

Kurset holdes i  Familiens hus sine lokaler på rådhuset i Songdalsvegen 53, Nodeland.

Påmelding

Send e-post til familienshus@songdalen.kommune.no. Merk e-posten "COS" og oppgi navn, adresse og telefonnummer. Du  kan også ringe kurslederne Gunn Kjellevold og Hege U. Myrvold direkte på tlf. 906 01 345 eller tlf. 477 02 005 for å melde deg på eller om du har spørsmål om kurset.

Video

Nysgjerrig på hva COS er? Sjekk ut denne videoen.


Publisert: 16.08.2018 09:47
Sist endret: 16.08.2018 12:17