Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Møt Kaisa Hansen - vår nye ungdomsleder

Kaisa Augusta Hansen Kurtsdottir (26) er vår nye ungdomsleder og inkluderingskoordinator. Spennende å kombinere de to jobbene, mener hun.

Les om Kaisa 

Kaisa Augusta Kurtsdottir HansenKaisa hadde sin første dag på jobb 9. mai og er full av nye inntrykk etter de første dagene. Hun er 26 år, kommer opprinnelig fra Arendal, men bor nå i Kristiansand

Hun forteller at hun så langt har møtt mange ungdommer og sett mange nye ansikter.

- Selv om alt er nytt og jeg prøver å sortere ut arbeidsoppgavene mine, har jeg fått et veldig positivt inntrykk av Songdalen. Både voksne, ungdom og barna her. Jeg gleder meg veldig til å drive ungdomsklubben.

Kaisa sier hun ikke hadde noen forhåpninger om å få jobben da hun søkte. - Det er jo en ordentlig voksenjobb, det å jobbe i kommunen, sier hun med et smil. 

- Men jeg søkte på jobben fordi jeg synes det er veldig kult å jobbe med ungdom. Tidligere har jeg jobbet som teaterinstruktør og jeg har jobbet med podcast og radio. Jeg synes ungdom har en slik uslepen og stor energi som er deilig å være rundt og det er inspirerende å jobbe med ungdom.

Kaisa husker tilbake til tenårene da hun selv gikk på ungdomsklubb og gjorde mye av det samme som ungdommene på Noden gjør: danse, spille bordtennis, se på film, spille Play Station, vannkrig på utsida i sola. De voksenpersonene jeg møtte da gjorde stort inntrykk på meg. Jeg satte stor pris på dem i de årene jeg ikke nødvendigvis syntes det mamma sa var det riktigste, når andre mennesker fikk innflyte meg og  mine tanker. Det er en gave å få lov til å bli kjent med mennesker i den alderen, det er noen viktige år som jeg synes det er spennende å følge.

Se video om Kaisa

Kaisa ble filmet mens hun fortalte om seg selv og hvordan de første dagene på jobb hadde vært. Se videoen her:

Av Kari Anne Candasamy


Publisert: 28.05.2018 12:34
Sist endret: 28.05.2018 14:58