Barnas kommunestyre sin miljøpris 2017

Nå kan elevrådene og skolene søke om årets miljøpris fra Barnas kommunestyre. Søknadsfrist 31. desember.

Nå kan elevråd og skoler søke på Barnas kommunestyres miljøpris. Barnas kommunestyre 2016-2017

Barnas kommunestyre deler ut prisen på bakgrunn av søknader som kan sendes inn av elevråd, skoler i Songdalen kommune.

Godt miljø?

Ikke mobbing?

Tar man vare på hverandre?

Er det trivelig?

Ryddig?

Spørsmålene ovenfor er eksempler på noe av det man ser på som viktig når det gjelder et miljø. Nå kan elevrådene/skolene søke om miljøprisen 2017 til Barnas kommunestyre i Songdalen.

Slik søkes det

Søknaden sendes på e-post med vedlegg til: postmottak@songdalen.kommune.no innen 31. desember. Merk søknaden og e-posten med: Barnas kommunestyre Songdalen miljøprisen 2017.

Spørsmålet som må besvares i søknaden: Hvorfor fortjener vi årets miljøpris?

Tilskuddsordninger

Les mer om tilskuddsordninger på denne siden. For ytterligere spørsmål, ta kontakt med ungdomsleder Dejan Vasic.

Plakat Barnas kommunestyre sin mijøpris 2017

Publisert: 16.12.2016 10:10