Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Familieveiledning

Familieveiledning

Før eller siden vil de fleste familier oppleve utfordringer knyttet til det å ha barn og skulle leve sammen. Vi vet også at stadig flere barn og unge opplever vanskeligheter knyttet til psykisk helse. Noen utfordringer kan familien fint løse selv, mens av og til kan det være viktig å søke profesjonell hjelp før problemene vokser seg større.

Hvordan kan vi hjelpe deg og din familie?

I Familiens hus tilbyr vi profesjonelle samtaler og veiledning til barn, ungdom, foreldre og familier. Vi kan bidra til å løse små og store hverdagsutfordringer, og kan også sette dere i kontakt med spesialister ved behov. Vi har barnet i fokus og ser det som vår viktigste oppgave å sikre at alle barn og unge i Songdalen har en trygg og god oppvekst.  

Vi samarbeider tett med skoler, barnehager og det øvrige hjelpeapparatet for å skape et godt og helhetlig hjelpetilbud til de som trenger det.

Aktuelle temaer
  •  kommunikasjon og samspill
  •  mestring av foreldrerollen
  •  utfordringer i samlivet
  •  samlivsbrudd
  •  barn med utfordringer
  •  psykisk uhelse hos foreldre

I Familiens hus tilbyr vi familieveiledning basert på ulike metoder og har en stor faglig "verktøykasse". Vi skreddersyr våre tilbud etter deres behov. Våre familieveiledere har ulik bakgrunn og kompetanse, slik at vi er best mulig skodd for å møte ulike problemstillinger.

Kontakt oss

For å avtale time, send en e-post til familienshus@songdalen.kommune.no eller ring helsestasjonen på tlf 38 18 33 65.

Vennligst ikke send sensitiv personinformasjon i e-post.

Vanligvis gir vi tilbud om en time innenfor to uker fra vi har fått din henvendelse.

Sjekk også ut våre Facebook-sider. 


Publisert: 15.10.2016 17:27
Sist endret: 15.10.2016 17:27