Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Psykisk helse barn og unge

Psykisk helse barn og unge

Vi har alle en psykisk helse. Det er vanlig at livet går opp og ned, men når vanskelighetene blir for store er det lurt å søke profesjonell hjelp.

Familiens hus tilbyr individuelle samtaler og gruppesamtaler til barn og unge som har en vanskelig periode med utfordringer knyttet til psykisk helse. Vi ønsker å bidra til økt livskvalitet og at vi sammen skal arbeide for at du skal få det bedre i ditt liv.

Aktuelle temaer kan være:

  • Depresjon/triste tanker
  • Selvskading
  • Spiseproblematikk
  • Ensomhet
  • Angst
  • Rus
Kontakt oss

For å bestille time kan du sende en e-post til familienshus@songdalen.kommune.no eller ringe sentralbordet på tlf. 38 18 33 33. 

Vennligst ikke send personsensitiv informasjon i e-post.

Du trenger ikke henvisning av lege eller andre for å få hjelp i Familiens hus. Vårt tilbud er gratis og vi gir tilbud om første samtale innen ti dager etter du har henvendt deg til oss. 

Nyttige nettsider for barn og unge

Morild.org er en nettside for barn og unge som opplever store belastninger i familien. Som pårørende kan du ha bekymringer og spørsmål. Enten det gjelder alvorlig sykdom, rus eller psykisk helse problem. Husk – du er ikke alene!

Helseinformasjonstjenesten Klara Klok har ungdom og unge voksne i aldersgruppen 10 - 25 år som målgruppe. Hensikten med tjenesten er å gi god informasjon og veiledning om temaene kropp og helse, følelser, rus og seksualitet uavhengig av hvem du er og hvor du bor.

ung.no - det offentliges informasjonskanal for ungdom.Vi gir deg informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter.

Alarmtelefonen 116 111. Alle barn og unge skal ha ett nummer de kan ringe når de opplever vold i hjemmet, er utsatt for overgrep, er redd for tvangsgifte eller opplever andre akutte og vanskelige situasjoner


Publisert: 15.10.2016 13:57
Sist endret: 15.10.2016 13:58