Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Redusert vanntrykk i Mjåvannsområdet

Fredag 16. november mellom kl. 09.00 og 17.00 vil det bli utført testing av vannledningsnettet i nedre del av Mjåvann og nærliggende boligområder.

Redusert trykk i Mjåvann og nærliggende boligområder

Områder som blir berørt er Mjåvannsvegen 1-68, 79 og 81, Høglivegen, Farvannet terrasse, Farvannet, Farvannsbakken, Farvannsvegen og Bukksteindalen.

Oppgradering av vannforsyningssystemet i Mjåvann

Songdalen kommune har i år utført en større oppgradering av vannforsyningssystemet i Mjåvannsområdet. Arbeidet er gjort med hensikt å sikre optimal fordeling av vann i området, slik at alle skal ha stabil vannforsyning. Oppgraderingen omfatter også en økning av brannvannskapasiteten i den nedre delen av området.

Fredag 16. november skal vi utføre sluttesting av systemet. Det vil derfor i korte perioder på dagen kunne bli redusert vanntrykk. Noen av abonnenter kan også miste vannet i korte perioder.

Ved testingen kan det bli noe misfarge på vannet, men det skal ikke være fare for bakterier og smittestoffer. Vannet kan derfor brukes som normalt. Om vannet er misfarget anbefaler vi å la det renne fra en utekran til det blir klart.

Alle berørte abonnenter skal ha mottatt en SMS-varsling om arbeidet.


Publisert: 10.05.2017 14:28
Sist endret: 12.11.2018 14:21