Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Jobbe i kommunen

Slik søker du jobb hos oss

Vi bruker rekrutteringsløsningen Webcruiter. Det betyr at du søker elektronisk på stillinger og får en egen Webcruiter-ID .

OVERSIKT LEDIGE STILLINGER

Med Webcruiter-ID har du som jobbsøker nå ett brukernavn og passord du kan bruke hos alle arbeidsgivere som bruker Webcruiter. Du har tilgang til dine CVer og søknader på ett sted og du slipper å laste opp ny CV hver gang du søker. 

LEGG INN ELLER ENDRE CV

Generelle søknader

Alle ledige stillinger annonseres via Webcruiter, Nav.no, Fædrelandsvennen og Søgne og Songdalen budstikke. Vi tar ikke mot generelle søknader.

Jobbmuligheter

Songdalen kommune er arbeidsgiver for rundt 600 ansatte. De ansatte har mange forskjellige oppgaver innenfor ulike fagområder. 

  • Barnehage og skole
  • Helse og omsorg
  • Bygdeutvikling og tekniske oppgaver
  • Livsmestring og inkludering
  • Kultur og kommunikasjon
  • Administrasjon og økonomi

Møt våre ansatte

Songdalen kommune har mange flinke og kompetente medarbeidere. Vi har intervjuet et lite utvalg av dem og bedt dem fortelle om jobben sin. Hva de svarer kan du lese her.

Vi har også laget to filmer, en fra barnehagen og en fra helse og omsorg, som forteller om hvordan det er å jobbe hos oss. Filmene ser du under.

Film: Slik er det å jobbe hos oss

I de to filmene under møter du ansatte i barnehagen og helse og omsorg. 

 

 

Politiattest

Politiattest - Vandelsattest
Noen stillinger krever at det leveres politiattest.
Du kan søke elektronisk via politiets hjemmesider.

Søkerliste og offentlighet

Songdalen kommune praktiserer meroffentlighet. I følge offentlighetslovens §25 kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlista. Dersom du ikke ønsker søknaden din offentliggjort, må du grunngi dette særskilt i søknaden. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Rådhuset

Besøksadresse:

Songdalsvegen 53
4645 Nodeland

Telefon: 38 18 33 33