Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Møt våre ansatte

Møt våre ansatte

Songdalen kommune har mange flinke og kompetente medarbeidere. Vi har intervjuet et lite utvalg av dem og bedt dem fortelle om jobben sin. Les hva de forteller her.

Driftsoperatør Christoffer Eidstø

Christoffer Eidstø kjører mye i jobben.

Christoffer Eidstø har jobbet som driftsoperatør i Songdalen kommune siden 2014. Han er utdannet anleggsgartner ved Søgne videregående skole.

- Fortell om jobben din

- Jeg har ansvar for kommunens lekeapparater og uteområder ved kommunale boliger. Disse skal kontrolleres en gang i uka, så det er en del kjøring og reparasjoner.

- Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

- Arbeidsdagene er veldig varierte. Det er mye kjøring, i tillegg til kontroller og reparasjoner. Jeg klipper også plener, luker bed og om vinteren brøyter jeg.

- Hva er det beste med jobben din?

- Det beste med jobben er det gode arbeidsmiljøet vi har og gode kollegaer. Det er mye å gjøre og det trives jeg med.

- Hva er det mest utfordrende med jobben din?

- Kontorarbeidet og dokumentasjonen av arbeidet vi har gjort er ganske krevende.

- Hva er positivt med å jobbe i Songdalen kommune?

- Gode arbeidskollegaer er flott. Det er også ryddig her i forhold til arbeidstider. I tillegg har jeg kort vei til arbeid.

Tekst og foto Ingvild Kolnes

Sykepleier Monica Stray Skistad

Sykepleier Monica Stray SkistadMonica Stray Skistad har jobbet i Songdalen kommune siden 1995. Først som hjelpepleier, senere utdannet hun seg til sykepleier ved Arendal Sykepleierhøgskole, og har siden 2003 jobbet i hjemmetjenesten i kommunen.

- Fortell om jobben din

- Vi hjemmesykepleiere jobber tverrfaglig sammen med ergoterapauter, fysioterapauter og leger. Dagen går med til stell, blodprøver og oppfølging. Vi har faste pasienter vi besøker hver dag. Totalt er vi fire sykepleiere som jobber ute hver dag, sammen med fagarbeidere og assistenter.

- Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

- Dagen begynner med rapport, der vi ser hva som har skjedd i løpet av natta, og om nattevakten har noen beskjeder til oss. Deretter samles utstyr; medisiner, blodtrykksapparat osv., som skal være med til hjemmebesøk og så begynner vi fra en kant. Hjemme hos pasientene driver vi med stell, gir smertestillende og ernæring. I tillegg er det telefoner, og e-meldinger.

- Hva er det beste med jobben din?

- Jeg syns det beste er å kunne jobbe selvstendig. Det er fint at ingen dager er like, og det er en spennende jobb. Man må også ha en god vurderingsevne.

- Hva er det mest utfordrende med jobben din?

- Det er utfordrende når det oppstår en akutt situasjon og man er alene. Samtidig er det veldig lærerikt.

- Det beste med å jobbe i Songdalen er det gode arbeidsmiljøet! Vi har det veldig gøy sammen, og vi jobber godt sammen. Vi kan alltid ringe hverandre hvis det er noe.

Tekst og foto: Ingvild Kolnes

Biblioteksjef Ingunn Greibesland

Biblioteksjef Ingunn GreibeslandIngunn Greibesland har jobbet i Songdalen siden 1998. Hun er utdannet bibliotekar fra Statens bibliotek- og informasjonshøyskole i Oslo i 1992.

- Fortell om jobben din

- Jeg har ansvar for å lage et best mulig bibliotek. Oppgavene er veldig varierte. Jeg arbeider med barn og unge, og samarbeider med andre aktører som Songdalstunet, skole og barnehage. Vi har også en tjeneste for de som ikke kan komme til biblioteket.

- Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

- Arbeidsdagene er aldri like. Jeg vet aldri hva som skjer. En vanlig dag begynner med å foreta bestillinger, og gjennomgang av fakturaer og brev. Dagen og eventuelle arrangement skal planlegges. I bibliotekets åpningstider er publikumsveiledning en stor del av jobben; jeg hjelper med alt fra PC-bruk til å finne bøker.

- Hva er det beste med jobben din?

- Variasjonen er det beste med jobben. Det er så spennende! Jeg trives med møte så mange mennesker. Det å gjøre biblioteket til et godt sted å være og skape en fin møteplass. Å finne rett bok til rett person til rett tid er noe av det beste med jobben.

- Hva er utfordrende med jobben din?

- Det å måtte bevege seg utenfor komfortsonen er utfordrende, men det er på en positiv måte.

- Hva er positivt med å jobbe i Songdalen kommune?

- Vi har et godt arbeidsmiljø i kommunen. Det er et hyggelig sted å være med mange gode kollegaer.

Tekst og foto: Ingvild Kolnes


Publisert: 25.05.2016 12:52
Sist endret: 25.05.2016 13:02