Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

UKM Songdalen

Hva er UKM

Ung Kultur Møtes - Et nettverk av små lokale arrangement og møteplasser hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Det er også stedet for deg som er interessert i scene-teknikk, arrangering, journalistikk, foto, videodokumentar, programmering og webdesign. Kultur omfatter det meste av det vi mennesker er i stand til å skape med kropp, sjel og kreativitet. Her fins det ingen begrensninger – bare muligheter. I fjor var vi 24 000 ungdommer påmeldt i Norge. Noen deltakere får representere sin kommune på fylkesmønstring, UKM-festivalen og andre arrangementer. Det er gratis å delta

Hvem

For alle ungdommer mellom 10 og 20 år i Songdalen. Regionalt i Vest-Agder og på landsbasis er aldersgrensen satt mellom 13 og 20 år.

Når og hvor

Lokalmønstringen i Songdalen foregår i februar.

Hvorfor

En anledning til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan, hva du liker å gjøre. Kanskje blir det begynnelsen på et eventyr. Uansett en opplevelse du ikke vil gå glipp av – og som du vil huske lenge.

Ung arrangør

Vi vil ha med ungdommer som arrangører av UKM i Songdalen. Vil du ha oppgaver med teknikk, kiosk, foto, film, hjemmeside, male scenografi eller har du andre ideer? Er du interessert, ta kontakt. Vi starter opp med unge arrangører av UKM på høsten. Ta kontakt med kulturkonsulent Ane A. Seljeseth tif: 38 18 33 70 hvis du vil være med. Vi er også med i Arrrangørfabrikken.

Hvordan melde seg på

Meld deg på via UKM.no. Påmeldingen åpner 1. desember. Alle som ønsker, kan delta på sitt lokale UKM. Alene eller flere sammen.

påmelding

Kontaktperson

Kulturkonsulent: Ane A. Seljeseth tif: 38 18 33 70

Følg oss også på Facebook eller på Songdalens egen lokalside på ukm.no

Bilder fra UKM 2016

band UKM 2016 foto:Bjørn ThorkildsenDans UKM 2016 foto: Bjørn ThorkildsenKatrine Pavljok Lislevand UKM 2016 foto: Bjørn Thorkildsen

 


Publisert: 02.06.2016 15:45
Sist endret: 06.06.2016 22:26