Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Ungdomshuset X-Ray

  

x-rayUngdomshuset har frem til november 2016 vært plassert i trafoen på Nodeland, mellom aktivitetshuset "Noden", rådhuset og menighetshuset. I november 2016 flytter vi ut av trafoen, og vil fremover jobbe mot et nytt tilbud på Noden. Det vil bli aktiviteter for ungdommer på ulike steder på Nodeland frem til dette er klart. Les mer om det i egen sak her. Mer informasjon kommer senere.

 

Ungdomshuset er åpent for ungdommer mellom 13 og 18 år. Ungdommene er med på å prege hva slags aktiviteter og tilbud det finnes på X-Ray.

 

 Åpningstider

  • Onsdag kl. 17.00-21.30
  • Fredag  kl. 20.00-23.30

Endringer kan forekomme og dette vil være annonsert på vår facebookside, noe vi anbefaler å følge med på. På siden vil det jevnilg komme informasjon om ulike aktiviteter.

Aktiviteter i gymsal

Hver siste fredag i måneden har vi aktiviteter i gymsalen ved rådhuset.

Datoer for høst 2016 er:
  • Fredag 28. oktober

Juniorklubb (5.-7. klasse) kl. 18.00 - 20.00

Ungdomer kl. 20.00 - 23.00

  • Fredag 25. november

Juniorklubb (5.-7. klasse) kl. 18.00 - 20.00

Ungdommer kl. 20.00 - 23.00

Kontaktperson:

Ungdomsleder: Dejan Vasic

Juniorklubb

Juniorklubb et tilbud til dem i 5. -7. klasse. Her er det masse aktivitet og leker som er i fokus. Åpningstid:

  • Fredag kl. 18.00-20.00.

Crew - bli med å bestemme hva som skal skje

På X-Ray er vi opptatt av at ungdommer skal bidra med noe positivt for andre ungdommer, og med utgangspunkt i det så har vi et eget ungdomscrew/ungdomsstyre. Crewet jobber som frivillige hver onsdag og/eller fredag og er også med på diverse arrangementer både på X-ray og andre steder. Hver høst er det inntak av nye crewmedlemmer og da kan en skriftlig søknad leveres direkte på X-Ray eller i resepsjonen på rådhuset merket med X-RAY CREW.

Høsten 2016 starter Songdalen kommune med et nytt prosjekt kaldt "Arrangørfabrikken", dette vil være en viktig resurs for crewet på X-ray og andre ungdom som ønsker å skape arrangementer for ungdom. Les mer om Arrangørfabrikken.

Samarbeid

Ungdomshuset X-Ray og X-Ray Juniorklubb er medlemmer i Ungdom og Fritid . Her er vi også medlem av Indre-Agder Krets som består av fritidsklubbene: Open Mind (Søgne), Moonlight (Vennesla), Moonlight (Iveland) og X-Ray (Songdalen). Det er jevnlige møter og samarbeid om arrangementer på kryss og tvers av kommunegrensene.

Frivillig

Er du voksen og kan bidra ved å være frivillig på klubben, arrangementer eller drive en gruppe. Vi ønsker voksne frivillige som kan bidra for at ungdommene skal ha et best mulig tilbud på fritiden.

Politiattest må fremlegges.

x-rayx-rayx-ray


Publisert: 01.06.2016 13:37
Sist endret: 06.06.2016 08:27