H. M. Kongen kommer til Songdalen

Hans Majestet Kongen besøker Songdalen mandag 24. april, meddeler Slottet i dag.

H.M. Kongen til Vest-Agder

Hans Majestet Kong Harald (Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff)Hans Majestet Kongen besøker kommunene Vennesla og Songdalen, samt Norges Røde Kors leirskole Haraldvigen i Kristiansand i Vest-Agder mandag 24. april 2017.

Kongen vil ankomme Haraldviken på formiddagen og vil besøke kommunene Songdalen og Vennesla på ettermiddagen.

Programmet for Kongens besøk er ikke klart, men fokus vil være barn og unge, aktiv alderdom, integrering og hav.

Presse som ønsker å dekke Kongens besøk i Vest-Agder må be om akkreditering innen torsdag 20. april 2017 klokken 14:00 til Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder ved kommunikasjonsrådgiver Ole Wilhelm Svensen - e-post: fmavows@fylkesmannen.no

Publisert: 31.01.2017 23:50
Sist endret: 31.01.2017 23:52