Kulturstipendet 2018 til Victoria Swan

UKM-deltager fikk kulturstipend.

Overrakte kulturstipendOrdfører overrekker stipend og blomster til Swan

Lørdag kveld under UKM overrasket ordfører Johnny Greibesland Victoria Swan med kommunens kulturstipend.

Kulturstipendet deles ut hvert år etter søknader til kommunen. Det var flere gode søkere, og kultur- og utviklingskomiteen valgte for 2018 å gi kulturstipendet på 5000 kroner til Victoria Swan.

Talentfull og aktiv sanger

Victoria SwanVictoria har en stor sanginteresse og talent. Selv om hun er ung, har hun i flere år vært med på små og store oppsetninger og konserter.

Hun har erfaring fra mange av kommunens kulturarrangementer som 17. mai, nyttårskonserter, UKM og andre tilstelninger.

Victoria er elev på kulturskolen, er med i lørdagsskolen, og er også aktiv i kor og konserter i regionen. Hun er både solist, sanger i vokalgruppe og kor. Hun har vært med i flere talent og sangkonkurranser og vunnet mange. Og hun har også vært i studio. Hun har ekte sangglede og rører både store og små med sin stemme.

–Vi håper at kulturstipendet vil gi deg mulighet til enda flere gode sang og musikkopplevelser. Lykke til med musikken. Vi gleder oss til flere konserter! sa ordføreren under overrekkelsen.

Publisert: 06.03.2019 08:01
Sist endret: 06.03.2019 08:02