Noden pluss

Nytt tilbud til ungdom som ikke er i skole eller arbeid

Noden Pluss

John Melvin Haug (praksis elev) og Hanne Kro SørborgSongdalen kommune og Vest-Agder fylkeskommune samarbeider om et tilbud for ungdommer i alderen 16-25 år som ikke er i skole eller arbeid.

Navnet på tilbudet er Noden Pluss.

Noden Pluss holder til i ungdomsklubben sine lokaler i Songdalsvegen 48. Vi holder åpent hver tirsdag kl. 12-15, men følger skolens ferie.

Hva kan vi hjelpe med

Vi tilbyr et møtested og aktivitetstilbud, med mulighet for veiledning ved behov.

Ansatte fra kultur- og inkludering, habilitering, livsmestring, NAV og fylkeskommunens oppfølgingstjeneste for videregående skole er tilgjengelig for å hjelpe de som ønsker det.

• Valgte du feil skolelinje eller vil søke jobb?
  • Sliter du med psykiske problemer?
  • Vet du ikke hvordan du skal komme i gang?

Hos oss får du gratis kaffe, te, og av og til vafler. Innimellom har vi konkurranser med premier!

Dette er et sted hvor du kan føle deg trygg og slappe av.

Om du ikke er klar for å gå ut i jobb eller skole har vi aktiviteter tilgjengelig for deg.

Kontakt

Dersom du som ungdom eller foreldre ønsker kontakt med oss er du hjertelig velkommen til å ta turen innom, eller sende e-post til  nodenpluss@songdalen.kommune.no.

Publisert: 15.05.2018 09:50
Sist endret: 15.05.2018 09:51