Overføring av kommunestyremøtene på nett-tv

29. mars starter vi med direktesending av kommunestyremøtene på nett-tv.

- Må følge med

Johnny Greibesland (arkivfoto)- Vi må følge med på det nye, sier ordfører Johnny Greibesland og henviser til at det allerede er mange kommuner som har tatt i bruk nett-tv. Songdalen kommune har valgt samme leverandør som Kristiansand og Søgne bruker.

Ordføreren håper innbyggerne setter pris på tilbudet og er er glad for at det nå blir lettere for dem å følge med på det som skjer i kommunestyret.
- Og kanskje kan det inspirere noen yngre til å bli med i politikken, sier han håpefullt.

Selv er han klar for en strengere møteledelse.
- Alt som representantene sier må de si fra talerstolen. Og jeg håper de er klare og tydelige i sine meninger.

Ordføreren forteller også at i det første direkteoverførte møtet kommer Dag Petter Sødal fra fylkesmannen. Han vil orienterer om hva som skjer etter at stortinget vedtar kommunesammenslåing i juni.

Direkte overføring

Kommunestyremøtene vil fra 29. mars bli direkte overført via nett-tv. Sendingene vil også bli lagret, slik at du etter hvert vil kunne se de siste seks møtene via nett-tv.

Som en ekstra service blir det i ettertid også lagt inn bokmerker for hver sak i sending. Det betyr at du vil kunne klikke deg inn på akkurat den saken du er interessert i, og slipper dermed å lete deg fram i opptaket.

Det er installert ett kamera i kommunestyresalen og dette vil vise talerstolen og møtebordet med ordfører og rådmann.

Hvor finner du nett-tv?

Kommune-tv

Denne linken tar deg rett til nett-tv: KOMMUNENS NETT-TV. Det ligger også  link på snarveier fra hovedsiden. Det kan være greit å huske på til en annen gang.

Etter som sendingene først starter opp 29. mars kl. 18.00 er det ingen sending å se før den tid.

Publisert: 22.03.2017 08:03
Sist endret: 22.03.2017 08:03