R16 - stort break-arrangement 30. april

Stor internasjonal breakbattle med gjester fra USA, Korea, Canda, Nederland, Danmark og Sverige i gymsalen bak rådhuset

Workshops, KIDS battle og gratis foredrag med Navid Rezvani (kjent fra Norske Talenter) er noe av det som står på programmet under R16.

R16 er en årlig breakebattle med dyktige breakere fra mange steder. Vinneren kvalifiserer seg til verdensfinalen 2017. Kvalifiseringen i Norge foregår i gymsalen bak rådhuset 30. april. I tillegg til konkurransene er det mange andre poster på programmet enten du har lyst å være publikum eller danse selv.

Kom og se imponerende og kul dansing der blant annet kjente dansere fra Kingwings Crew skal kjempe om seieren i årets konkurranse. Programmet er spesielt rettet mot ungdom, men passer også voksne og barn.

Workshops

Workshop i breakdance for nybegynnere og viderekomne. Koster 150 kroner per workshop.

• Viderekomne med bboy Machine - kjent fra bl.a. filmen Step Up 2
  • Nybegynnere med bboy Dyzee - skaper av R16

Foredrag med Navid «Spaghetti» Rezvani

Foredrag i kantina på Rådhuset med Navid "Spaghetti" Rezvani (kjent fra Norske Talenter) om å være "ambisiøs, målrettet danser og å være iransk/norsk". (GRATIS!)

KIDS battle

I tillegg til den «proffe» konkurransen blir det den årlige og svært populære "KIDS battle" (opp til og med 15 år) hvor det kommer unge dansere fra hele landet. Blir det Oslo, Kristiansand, Songdalen eller en ungdom fra et annet sted som vinner i år? I fjor var det Julie Kringlebotn fra Kristiansand som vant.

14:00-15:00: Workshop i breakdance for nybegynnere og viderekomne. (velg en)

15:00-16:00 Foredrag i kantina på Rådhuset med Navid "Spagetti" Rezvani (kjent fra Norske Talenter) om å være "ambisiøs, målrettet danser og å være iransk/norsk". (GRATIS!)

16:00-20:00: Selve konkurransene avholdes

16:00: R16 kvalifiseringsrunde (+ kids kvalifisering)
17:00: pause dansing
18:00: top 16 (+ kids top 8)
18:55: Show med K-Crew
19:00: FINALE R16 + KIDS

20:00-23:00: Disko og moro for alle.

Inngang

Åpen for alle aldre! Rusfritt arrangement.

Kroner 50 i inngang for å se konkurransene.

Gratis for 12 år og yngre i følge med voksne.

Følg med på informasjon om helgen her: https://www.facebook.com/events/1851427318472541/?active_tab=discussion

Arrangører:

Arrangementet er et samarbeid mellom Yngvar Halvorsen, Songdalen kommune, Arrangørfabrikken Songdalen, ungdommer fra kommunen og flere andre viktige bidragsytere.

Arrangementet er støttet av:

• Vest-Agder fylkeskommune
  • VABUR -Vest-Agder barne og ungdomsråd