Kontrast   English    Kart   Nettstedkart   Tekststørrelse   Kontakt oss

SUS-elever på tur

Natur, miljø og friluftsliv er valgfag ved Songdalen ungdomsskole (SUS). Nylig var elevene på en sykkeltur og en gåtur.

Sykkeltur Tronstadvannet

Torsdag 7. september var elevene på sykkeltur. Det gikk i oppover- og nedoverbakker, langs grusveier og stier. Turen gikk fra Nodeland til Tronstadvannet-Repstad-Hellersdalen-Tangvall og tilbake til Nodeland.
Starten var litt brå med lange og svingete bakker. Her fikk flere muligheten til å kjenne på den gode følelsen av å være aktive, samtidig som det var lov til å ta seg en pust i bakken og tillate seg å bli litt sliten.
Elevene imponerte stort på den 21 km lange sykkelturen med godt humør, høy motivasjon og sterkt engasjement.
Les mer om turen, og se flere flotte bilder på skolens egen hjemmeside.

Bilder

Hele gjengen før avreiseElever i farta på sykkelElever som holder rund ei stor granTo jenter under ei kjempestor granSykkel på skogsveiElever foran TronstadvannetUngdom med kul sykkelhjelmUngdommene dabber

Camp Gåseflå

Fra torsdag 14. september til fredag 15. september lånte skolen gapahukene ved Øvre Gåseflå, på grensen mellom Vennesla og Iveland. Der fikk elevene oppleve flott natur langs grusveier, langs bekker og elver, over sti, myrer og lyng i bratt i terreng. 
På turen fikk de erfaring i å gå med tung sekk, de fikk bli både sultne og slitne. En variert og opplevelsesrik tur med mange nyttige erfaringer å ta med seg videre.
Les mer om turen, og se flere flotte bilder på skolens egen hjemmeside.

Bilder

Alle ungdommene ved Nomeland kraftstasjonMia, Emilie, Mari og Inger JohanneOkseUngdommer på vei opp mot SkårelandAlle kanoene i brukDemirel, Mathias og Fredric på kanoturJente på padletur over blikkstille vannMorgenstemning ved GåseflåMorgenstemning ved GåseflåLeiren begynner så vidt å våkne til livAlle ungdommene samlet før siste etappe


Publisert: 19.09.2017 10:25
Sist endret: 19.09.2017 10:27