Ung kultur møtes

Bli med på UKM Songdalen 11. februar!

UKM Songdalen plakat

Er du mellom 10 og 20 år og holder på med ett eller annet som du har lyst at andre skal få se eller oppleve? Kom og vis hva du driver med på UKM! Eller bli med å rigge og ordne så vi får et supert arrangement for alle.

I år utvider vi arrangementet for deltagerne. Vi kommer til å ha prøvene på scenen i hovedsak fredag 10. februar, så vi har det på plass tidlig. Lørdagen vil vi ha tid til ulike verksteder og felles mat for alle som har meldt seg på. Vi skal ha en gøy helg. Vi avslutter helgen med utstillingsåpning kl 17.00 og forestilling kl. 18.00 som er åpen for publikum. Gratis inngang for alle under 20 år og 50,- kr fra 20 år.

Hva er UKM?

UKM logoUKM står for Ung Kultur Møtes og er et arrangement og et møtested hvor ungdom mellom 10 og 20 år kan delta med alle slags kulturutrykk. Det holdes en gang i året, i Songdalen har dette oftest vært i midten av februar. Dette er en arena både for deg som liker å stå på scenen eller ønsker å formidle noe på en annen måte, og deg som vil være med i arrangørgruppen med oppgaver som å lage mat, være tekniker, vertskap, markedsføring eller andre ting.

UKM er et nasjonalt prosjekt som foregår i alle landets kommuner. Det er også fylkessamlinger og landssamling hvor representanter fra de ulike kommunene og fylkene blir sendt for vise seg frem og delta. Aldersgrensen for å kunne være med på fylkesfestivalen og landsfestivalen er 13 år. Det er gratis å delta.

Påmelding

Påmeldingen starter hvert år 1. desember, og nå i år har vi hatt påmeldingsfrist 22. januar. Denne er nå utsatt noen dager, så det er fremdeles mulig å melde seg på. Vi ønsker at påmeldingene kommer så tidlig som mulig, så vi får tilrettelagt best mulig for alle deltagerne.

De unge arrangørene har vært i sving siden tidlig i høst, men vi har fremdeles plass til flere. Påmeldingen som arrangør via nettsiden er nå stoppet, så om du ønsker å være med tar du direkte kontak med kulturkonsulent Ane A. Seljeseth.

Les mer om UKM og finn Songdalens egen UKM-side på ukm.no . Der finner du også påmeldingen og kan se noe av det andre har gjort tidligere. Vi har også vår egen facebookside.

Publisert: 20.01.2017 12:19
Sist endret: 20.01.2017 13:50