Ungdomsmedvirkning i nye Kristiansand

Ungdomsrådene i Søgne, Songdalen og Kristiansand er godt i gang med felles plattform i ny kommune.

Felles møte

Joel Nziza og Siri Heimdal KnudsenOnsdag 27. februar møttes Kristiansand ungdomsutvalg, Søgne Ungdomsråd og Songdalen ungdomsråd på Noden ungdomshus for å fortsette arbeidet med å utvikle en modell for barn og unges medvirkning i ny kommune.

Dagen ble ledet av Joel Nziza, som er leder for Songdalen ungdomsråd.

Representanter fra Mandal ungdomsråd var invitert for å fortelle om hvordan de arbeider.

På bildet til høyre ser vi Siri Heimdal Knudsen, leder Søgne barne- og ungdomsråd og Joel Nziza, leder av Songdalen ungdomsråd.

Gruppearbeid og kake

Kake med kommunevåpenUngdommene arbeidet i grupper for å konkretisere hvordan det nye ungdomsrådet i ny kommune skal se ut.

Det var også stor interesse for kaken som ble servert. Den var pyntet med kommune- og byvåpen til alle de tre kommunene og ble ivrig fotografert av de unge.

Publisert: 06.03.2019 09:25
Sist endret: 06.03.2019 09:25