Utlysning av kulturstipend fra Songdalen kommune

Send inn forslag eller søknad innen 15. november

Send inn forslag eller søk selv.

Songdalen kommune deler ut et kulturstipend på kr. 5000,- til relevante prosjekter. Kjenner du noen som har bruk for stipendet, eller er du selv i en slik posisjon? Send inn en kort beskrivelse av hvem du/dere/den/de er og gjerne litt om hva det er ønskelig å bruke stipendet til.

Har du spørsmål, ta kontakt med kulturkonsulent Ane A. Seljeseth.

Retningslinjer for kulturstipendet:

1. Songdalen kommunes kulturstipend kan deles ut hvert år i den grad Kultur- og utviklingskomiteen finner frem til kandidater.

2. Kulturstipendet skal være en stimulans, primært for yngre kulturutøvere i kommunen, og Kultur- og utviklingskomiteen kan dele ut ett eller flere stipend etter vurdering av de innkomne søknadene.

3. Tildeling av stipend skjer etter forslag fra den enkelte søker eller gjennom organisasjoner/ institusjoner søkeren er tilknyttet.

4. Utlysning av kulturstipendet skjer hvert år i alle relevante medier, med frist i høstsemestret.

Slik søker du:

Du kan sende forslag på kandidater eller søke på egne vegne. Søknadsfrist er 15. november hvert år.

Send inn ditt forslag på e-post til postmottak@songdalen.kommune.no. Merk e-posten med  "Kulturstipend" i emnefeltet.

Eventuelt kan du sende inn forslaget per post til: Songdalen kommune, v/kultur, Postboks 53, 4685 Nodeland.

Publisert: 12.10.2017 14:13
Sist endret: 12.10.2017 14:14